de Garden blikt terug op geslaagd seizoen

Onze vrijwilligers laten trots de oogst zien

De mooiste tuin van Enkhuizen sluit zijn tweede seizoen af met kratten groenten voor de voedselbank. Het bezoekersaantal is dit jaar sterk gegroeid en het aantal activiteiten is uitgebreid.

“Team de Garden” verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Deze steeds grotere groep aan enthousiaste vrijwilligers was al sinds het vroege voorjaar bezig om de ontdekkingstuin voor de opening op 1 juli klaar te hebben.

Sinds die opening is het altijd feest geweest: met vele zonnige weekenden was de Garden een waar geur- en kleurfestijn. De vrijwilligers hebben extra hard gewerkt tijdens drie goed bezochte proeverijen, waarbij iedereen zelfgemaakte hapjes kon eten, gemaakt van verse groenten en kruiden uit de tuin.

Zelfs na alle proeverijen is de eindoogst van het seizoen nog fenomenaal: de Garden bracht vijftig kratten vol groenten naar de Voedselbank Hoorn.

Met grote dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk bezoekers die samen een prachtig seizoen mogelijk hebben gemaakt. Graag tot volgend jaar juli!

Graag op de hoogte blijven? Volg ons op:

https://www.facebook.com/ontdekdegarden