Rondleiding

Onze gidsen ontvangen je graag in de Garden

Nieuwsgierig naar de groene en kleurrijke geheimen van de Garden? Wij ontvangen je graag op onze speciaal ingerichte ontdekkingstuinen in Enkhuizen. Ontdek wat de wereld van groenten, bloemen en kruiden te bieden heeft. Nog voor het in de winkels te koop is of op je bord ligt.

    • Ben je liefhebber van tuinieren?
    • Nieuwsgierig naar de groei en bloei in de natuur?
    • Ben je beroepshalve geïnteresseerd?
    • Wil je vanuit het onderwijs meer weten over de herkomst van groenten, kruiden en bloemen en de toepassing in schooltuinen?

Onze gidsen vertellen je graag alles voer de groei en bloei voordat het in de supermarkt, de groentewinkel of de bloemenzaak ligt. Onze vrijwilligers zijn allemaal werkzaam of werkzaam geweest in de wereld van zaadveredeling. Zij delen hun kennis graag met de bezoekers. Leuk en leerzaam voor amateurs tuiniers, gezinnen met kinderen, scholieren en studenten, schoolklassen, vakgenoten, bedrijven en groepen.

de Garden is van juli t/m september open voor publiek op woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. 
Kom je met een grote groep? Mail ons of bel 06-5152 6710 zodat wij voldoende gidsen in kunnen zetten. Voor groepen groter dan 15 personen vragen wij een bijdrage van Euro 30,- per groep.